Simon Schiølin

Tidl. international salgsdirektør, Hummel, Simon Schiølin
Simon Schiølin
seed-stage

Tidspunkt: 16. Marts 2021 kl. 09.00 - 09.50

Hør et forretningseventyr på ”kanten af boksen”.

Hvad får en succesfuld erhvervsmand til at se potentialet i et fodboldhold med 30 velpolstrede Oldboys-spillere fra en ukendt jysk provinsby? Og hvordan transformerer man dette aldeles usælgelige produkt til et internationalt brand – alt sammen i den gode sags tjeneste?

Simon Schiølin stiftede for 10 år siden ”Danmarks mest velgørende fodboldhold” for at gøre en forskel for de mange nødlidende børn i verden.

Med afsæt i sin mangeårige erfaring som international salgsdirektør for Hummel og et succesfuldt arbejdsliv som selvstændig og konsulent for større virksomheder, fortæller Simon Schiølin historien om, hvordan evnen til at tænke ”på kanten af boksen” har skabt et internationalt brand: Verdens mest velgørende og berejste fodboldhold.

Hør om inspirationen fra månelandingen, læremesteren Herman Salling og den mangeårige kollega og gode ven, Christian Stadil. Simon Schølin fortæller også om mødet med Maradona, velgørende ture til indlandsisen og ørkenen i Dubai og ikke mindst de 100.000-vis af vacciner og mio. af donationskroner.

Glæd dig til en utraditionel business case fortalt af en medrivende storyteller. Den handler om meget mere end salg og branding og er beviset på, at strategisk kreativitet ikke ”blot” kan redde top- og bundlinie i virksomheder. Det kan redde menneskeliv!

Om Simon Schiølin

Tidl. international salgsdirektør, Hummel

Som blot 13-årig startede den energiske, unge Simon Schiølin sit eget sportsfirma. Senere fortsatte han succesfuldt sit sportseventyr, som driftig ejer af flere sportsbutikker i Aarhus med fantastisk vækst – butikker som senere blev solgt med stor fortjeneste.

Simon er yderligere et ”produkt” af Dansk Supermarked, der satsede på ham, som den yngste chef for mere end 100 ansatte, men han er mest kendt som mangeårig international salgsdirektør og direktionsmedlem i Hummel, hvor han med eksplosiv vækst lagde 9-cifrede tal til omsætningen i Skandinavien.

I 2016 startede den yderst kreative forretningsmand for 3. gang egen virksomhed og er i dag et eftertragtet bestyrelses- og advisory board medlem i 9 brancher. Derudover er Simon en populær foredragsholder og konsulent for mange virksomheder, og han arbejder sammen med udvalgte ”Løver” fra Løvens Hule.

Ildsjæl står der også på visitkortet, eftersom 25% af arbejdstiden bevidst er afsat til velgørende arbejde. Dette som ambassadør for KidsAid samt stolt stifter og ulønnet sportsdirektør for ”Danmarks mest velgørende fodboldhold”, som rejser jorden rundt og samler penge ind til UNICEF.