Sådan bootstrappede jeg til 85 medarbejdere

Grundlægger og adm. direktør, MarketingPlatform, Kim Østergaard
Kim Østergaard
seed-stage

Tidspunkt: 14. Marts 2022 kl. 12.00 - 12.50

Kim Østergaard har grundlagt MarketingPlatform, der først hed MailPlatform og siden eMailPlatform.

Kom og hør den personlige fortælling om, hvordan han bootstrappede virksomheden fra 0 kollegaer, et laminatbord til 299 fra det lokale byggemarked, og til 85 dygtige kollegaer i flere lande.

Du vil helt sikkert også lære noget om omnichannel - og hvorfor data er det absolut vigtigste for alle virksomheder.

Og høre hvorfor Kim ikke mener børnene skal arve virksomheden, men heller ikke har konkrete planer om at sælge. Han tror på, at hårdt arbejde altid bærer frugt, at du gerne må blive ved med at tro på det gode i mennesker og hvorfor du aldrig skal starte en virksomhed for at blive velhavende.

Om Kim Østergaard

Grundlægger og adm. direktør, MarketingPlatform

Tilbage i 2011 grundlagde jeg MarketingPlatform, der i dag er blandt verdens førende marketing platforme. Tidligere har jeg været ansvarlig for Multi-Channel Retail for modekoncernen Bestseller. Samt drevet egne virksomheder.

Privat er jeg gift med Rikke og sammen har vi 4 børn.

MarketingPlatform, der oprindeligt blev grundlagt som MailPlatform, er bootstrapped og opbygget med et fantastisk team i mange lande.

I dag arbejder flere end 85 mennesker for at realisere min drøm:
“Everything we do is driven by a passion for creating the best MarketingPlatform, so simple to use, yet so powerful and affordable - so everyone can benefit from our daily inventions and world class customer service”

Jeg tror på at god service, kombineret med konstant innovation, er grundlaget for et langvarigt og gensidigt fordelagtigt samarbejde.