Træn din selvdisciplin og fokuser på målet, i din virksomhed

Indehaver, Sedia, Kasper Knudsen
Kasper Knudsen
workshop-arena

Tidspunkt: 15. Marts 2022 kl. 09.00 - 09.50

Som ung iværksætter har Kasper Knudsen mærket på egen krop, hvor vigtigt det er at gribe energien og konstruktivt bruge den kritik man får med på vejen. Kasper fortæller åbent og ærligt hvordan han i situationer med manglende motivation, alligevel har formået at have fokus på målet og oparbejdet en stærk selvdisciplin, så han ikke bliver slået ud af kurs.

Kasper Knudsens afsæt er online markedsføring og han vil med sin erfaring hjælpe dig med at se målet, kende din vej dertil, og se i øjnene hvad det kræver. “Motivation is good, discipline is key”.
Du vil lære hvor vigtigt det er at være 200% fokuseret, når du arbejder.
Uanset om du som Kasper arbejder med strategisk online vækst, så vil der være en masse guldkorn.

I sin 6-trins model guider han dig, trin for trin, i at implementere alle sine bedste key take-aways, således du kan bruge dem i din virksomhed med det samme.

Om Kasper Knudsen

Indehaver, Sedia

Kasper er en af Danmarks ubestridt største iværksættertalenter. Han er 22 år, og varetager markedsføringen for nogle af landets største virksomheder. Heriblandt har han hjulpet Joe & The Juice, Jensens Bøfhus og Forza Leasing. Tilmed har han holdt et flertal af foredrag for bl.a. Google, Shopify.

Kasper er partner i Toobusytobefit, som han driver sammen med Mike Radoor. Allerede som 14-årig startede Kasper sin første virksomhed sideløbende med folke- og handelsskolen. Ingen særlig uddannelse, blot et kæmpe drive, som er essensen af Kaspers arbejde. Dette er også noget af det, han prædiker for sine elever på sit online mentorforløb.

I starten af 2020 lavede Kasper det her mentorforløb, således han kunne dele ud af sine erfaringer og viden. Han har siden da, hjulpet +500 unge med at tage hul på deres selvstændige karriere.