Iværksætteri fra investorens side af bordet

Direktør, Freeway, Mia Wagner
Mia Wagner
seed-stage

Tidspunkt: 17. Marts 2022 kl. 14.30 - 15.20

Ingen er fejlfri. Men som investor kan det nogle gange godt virke som om, at iværksættere har særligt svært ved at erkende deres egne fejl. Måske prøver du at skjule dem, fordi du tror, at det vil gavne dig? Det er dumt. For som iværksætter på jagt efter en investering er det en stor fordel at kunne indse dine egne fejl og mangler. Det fortæller Mia Wagner mere om på sit oplæg på Seedster. Som koncerndirektør i Freeway og investor i ”Løvens Hule” har hun stor erfaring med at rådgive og støtte iværksættere på deres iværksætterrejse. En rejse der langt fra er uden forhindringer.

Ufuldstændige forretningsplaner, lige vel optimistiske KPI’er og risikofyldt økonomistyring – der er masser af faldgruber. På Seedster udpeger Mia Wagner iværksætterens 10 største udfordringer og hjælper dig til at blive bevidst om dem og overkomme dem. Hun guider dig til, hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du går efter at få en investor med ombord, og hvad der skal til for at lande en investor. Og så kan du gå fra hendes oplæg med nye idéer til optimering af din hverdag, og hvordan du sender din virksomhed afsted mod skyerne – også selvom du har begået et par fejl på vejen.

Om Mia Wagner

Direktør, Freeway

Mia Wagner er direktør for Freeway-koncernen, som ejes og drives af familien Wagner.

Koncernen blev etableret i 1998 og har siden drevet mange forskellige projekter, primært indenfor internet- og mediebranchen.

I dag består Freeway af mere end 25 selskaber heriblandt Plusbog.dk, Room Service og Dating.dk.

Mia har mange år bag sig som henholdsvis advokat, konfliktmægler, leder og direktør og er desuden kendt som løvinde og eneste kvindelige investor i "Løvens Hule" på DR1.